ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Usluca İmam Hatip Ortaokulu

Usluca İmam Hatip Ortaokulu

Adres
IŞILDAR MAH. USLUCA KÜME EVLERİ USLUCA ILK OKULU BLOK NO 55 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimiz ve halkımızı geleceğe hazırlamak, onları güçlükler karşısında yılmayan çözüm odaklı olmayı ilke edinen bireyler haline getirmek. Çağın teknoloji ve imkanlarını kullabilen ve sürekli kendini yenileyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenimlerini sağlamak,onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamak ve onlara çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerikazandırmak için varız
Başarılar
2022 Eyüpnebi Bölgesel Futbol Turnuvası 2.liği 2023 Eyüpnebi Bölgesel Futbol Turnuvası 2.liği
Öğretim Şekli :normal öğretim
kalorifer
Ulaşım okul servisi ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Okula öğretmen servisi ile gidilmektedir. Taşımalı eğitim yoktur.
Işıldar Mahallesine bağlı Usluca Mezrası
İl merkezine 95 km . İlçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzda her yıl nitelikli liselere ve spor lisesine öğrencilerimiz başarıları sonucubda gitmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okullar arası turnuvalara katılım sağlanmaktadır. Okulda öğrenciler arası zeka oyunları, sanatsal-sportif faaliyetler düzenlenmektedir.
Proje ve laboratuvar çalışmaları